top of page

WORDT VERWACHT! - Wilde gok, de nieuwste thriller van J. Bollé.Wilde Gok

Verschijnt op 13 september 2021


De vierde thriller van Johnny Bollé .... een boek om naar uit te kijken!


'Op een aparte en geraffineerde manier neemt J. Bollé je mee naar de glitter en glamour in de mondaine Franse Rivièra van de jaren '70, vorige eeuw. Niets is wat het lijkt in deze trhiller, tot zelfs de verraderlijke schrijfstijl van de auteur. J. Bollé is een duivelse plotkunstenaar.' (Marc Kerkhofs - Hostwriters)


Zuid-Frankrijk 1970.

De weduwe Celeste de Chatillon en haar twee dochters lijken een zorgeloos leven te leiden in hun villa nabij Menton maar in werkelijkheid brengt een immense schuldenberg hen op de rand van de afgrond. Wanneer Celeste alsmaar dieper verstrengeld raakt in de moorddadige tentakels van het drugmilieu waarin ze is verzeild geraakt, komt het leven van haar lievelingsdochter Beau in gevaar. Celeste is wanhopig en bedenkt een waanzinnig plan om uit de schulden te geraken. Haar plan lijkt te lukken, totdat de vreemde Léon de opdracht krijgt om Celeste en haar dochter te vermoorden.

Ondertussen wordt in een dorpje in de Provence een meisje in paniek wakker. Ze leidt aan geheugenverlies waardoor ze geen andere keuze heeft dan de man die bij haar woont te vertrouwen. Wanneer een mysterieuze vrouw contact legt met haar verandert alles.
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorjaarsaanbieding Phoenix Books

Via onderstaande link kan je alle titels ontdekken die dit voorjaar verschijnen. https://flipbookpdf.net/web/site/92c8feb6ece09ebb84025d2e5036148e1df59164202403.pdf.html

Kommentare


bottom of page