top of page
Image by Rashtravardhan Kataria

Een boekomslag laten ontwerpen

Professioneel en creatief !

De eerste indruk van je boek is de buitenkant!

Je hebt de volgende bestseller geschreven. Tijd om hem te verkopen met een prachtige boekomslag.

“Beoordeel een boek niet aan de kaft” gaat echter niet altijd op. Het design van het boekomslag is enorm belangrijk! Let maar eens op in een boekenwinkel.

Men beoordeelt eerst de voorkant, vervolgens leest men (vluchtig) de achterkant en pas daarna volgt het besluit: terugleggen of doorbladeren en eventueel kopen.

Onze designers zullen een omslag maken waar jouw lezers dol op zijn. Gegarandeerd.

De voorkant van je boek kan het verschil maken tussen een succes of een mislukking. Geen zorgen, wij regelen het voor je. De kracht van storytelling gemixt met de schoonheid van kunst: dat is een prachtig ontwerp. Of het nu gaat om een roman of Sci-fi, een Young-Adult of een thriller, onze designer zal een briljant boekomslag voor je maken.

JE BOEKOMSLAG LATEN ONTWERPEN

Uw boekomslag, ook wel Cover genoemd, moet goed doordacht zijn. Het moet verleidelijk zijn voor mensen om het boek op te pakken en te kopen. Wij besteden veel aandacht aan de kleurstelling om zo een aantrekkelijke omslag te maken.

DE DESIGNER

Onze vaste ontwerper is een ervaren designer en maakt voor u graag een professionele omslag. Door een combinatie van diverse foto’s die in lagen over elkaar worden gelegd  ontstaat er een mooie, aantrekkelijke en unieke afbeelding. Hiermee is dus veel mogelijk. 

PRIJS

De prijs voor een cover bedraagt € 450 of € 525. Er zijn 2 pakketten mogelijk. 

bottom of page