top of page
Image by XPS

Over ons ...

Image by Jie

Welkom bij Phoenix Books, een uitgeverij met een hart en een missie.

 

Met meer dan 26 jaar ervaring in de uitgeverswereld begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is voor auteurs om persoonlijk betrokken te zijn bij het hele proces, van manuscript tot boek. Bij Phoenix Books geloven we dat elk boek een uniek "kindje" is dat we met trots de wereld insturen.

 

Onze focus ligt voornamelijk op het publiceren van aangrijpende en spannende boeken voor kinderen vanaf 7 jaar, Young Adult en volwassenen. Of je nu op zoek bent naar een meeslepende thriller, een betoverend fantasyverhaal, een angstaanjagende horror, een mysterie dat je aan het denken zet, of een avontuur dat je hart sneller doet kloppen, bij Phoenix Books vind je het allemaal. We staan ook open voor historische romans, waargebeurde verhalen en non-fictie die ons raken.

 

 

 

 

 

Hilde Van Oijstaeijen

PHOENIX BOOKS

MORE THAN JUST A STORY

 

 

Bij Phoenix Books zijn we gedreven door een passie voor boeken.

Samen met jou willen we een mooi verhaal creëren. Ons team, bestaande uit ervaren medewerkers zoals designers, redacteurs, illustratoren en andere creatieve geesten, werkt nauw samen met onze auteurs. We vormen een hecht team dat dit avontuur samen bewandelt.

 

Bij Phoenix Books geloven we dat lezen de plek is waar magie ontstaat. Het is een plek waar verbeelding tot leven komt, waar emoties worden gewekt en waar nieuwe werelden worden ontdekt. We nodigen je uit om de magie van het lezen te ervaren en samen met ons op ontdekkingsreis te gaan.

 

Sluit je aan bij Phoenix Books en laat ons samen een nieuw hoofdstuk schrijven!

READING IS WHERE THE MAGIC HAPPENS

Definitief logo Phoenix Books.png
Reading is where the magic happens
bottom of page