top of page

Geen product

Image by Chris Spiegl

Maak kennis met de auteur

Annick Bardyn

Auteur van : Jeugd

Annick Bardyn woont in Ternat, is gelukkig getrouwd en mama van een 17-jarige dochter.

Ze werkt als interne pedagogische begeleider op een Steinerschool.

Annick houdt van skiën, lezen en schrijven. En, niet onbelangrijk, van haar kat, Vivaldi.

 

‘Als kind zat ik meestal met mijn neus in de boeken. Ik vond het zalig om te vertoeven in een fantasiewereld. Ik herinner me nog goed mijn eerste bezoek aan de bibliotheek. Mijn mond viel open van verbazing. Zoveel boeken bij elkaar! Op dat moment werd ook het zaadje geplant voor mijn droom: zelf een boek schrijven.

Op de lagere school was ik lid van de boekenjury en schreef ik graag mijn eigen verhaaltjes. Zelfs opstellen en boekbesprekingen maken vond ik fijn.

Later als kleuterjuf puzzelde ik mijn eigen versjes, poppenspelen, en liedjes in elkaar en als leerkracht in de lagere school probeerde ik mijn liefde voor het lezen en schrijven door te geven aan de kinderen.

 

Vele jaren heeft het schrijven zich enkel afgespeeld in mijn hoofd tot ik besefte dat schrijven echt bij me hoorde en ik er volledig voor wilde gaan! Ik ben met veel moed en enthousiasme aan mijn eerste manuscript begonnen. Mijn droom om ooit een boek uit te geven, wordt nu ook werkelijkheid.

Mijn eerste jeugdverhaal staat zwart op wit! Ik maak een sprongetje van vreugde en dankbaarheid.

Ik hoop vooral dat ik kinderen kan meenemen in de rijke wereld van de fantasie en dat ik op deze manier het lezen tot een feest kan maken.

 

Mijn geliefde quotes:

  • Gratitude is my attitude.

  • Geloof in jezelf, volg je dromen.’

 

 

‘Kattenkasteel’, het debuut van Annick Bardyn, is een avontuurlijk, mysterieus jeugdverhaal voor jongeren vanaf 10 jaar.

 

Wordt verwacht in augustus 2021!

IMG_20210401_163324793_edited.jpg

Portfolio auteur

bottom of page