top of page

Geen product

Image by Chris Spiegl

Maak kennis met de auteur

Christine Geysen

Auteur van : Young Adult & Jeugd

Christine Geysen (1987) is de schrijfster van de intrigerende ‘Als Je Sterft-Trilogie’. Ze is geboren in Lommel, gehuwd en de trotse mama van twee zoontjes. Ze is naast schrijfster ook kantoorverantwoordelijke voor een bedrijf in Leopoldsburg.

ALS JE STERFT TRILOGIE:

 

  • Deel I: Als je ademhaling stopt - Hoe zou jij reageren als je je eigen sterfdatum kan zien? Van je beste vriendin, je pa en de liefde van leven?

 

  • Deel II: Als je bloeddruk daalt - ‘Als Je Bloeddruk Daalt’ gaat verder waar ‘Als Je Ademhaling Stopt’ is geëindigd. Helia kijkt de dood recht in de ogen. Durf jij de confrontatie aan?

  • Deel III: Als je hartslag wegvalt - ' Zal Helia een manier vinden om Michaël te slim af te zijn? Of trekt de dood toch altijd aan het langste eind?

MBP & DE TELETIJDMACHINE:

Auteurs Herman Van Campenhout en Christine Geysen bundelen hun krachten en dompelen je onder in een verhaal boordevol avontuur, humor en een frisse kijk op historische onderwerpen. Na een ontmoeting op de Antwerpse Boekenbeurs kunnen ze niet wachten om je mee te nemen op dit opwindende reisavontuur.

Duik in een waanzinnig avontuur met de kersverse jeugdroman 'MBP & de Teletijdmachine'!

 

Volg Christine op FB!

 

www.facebook.com/christinegeysen

Foto%2520Christine%2520boekflap_edited_e

Portfolio auteur

bottom of page