top of page

Geen product

Image by Chris Spiegl

Maak kennis met de auteur

J. Bollé

Auteur van : Thrillers, Kortverhalen

Johnny Bollé schrijft thrillers en korte verhalen als geen ander.

Na zijn debuut 'Egyptisch blauw' volgde al snel de genomineerde boeken 'Bloedmaan' en 'Hij noemde me Duivelskind'. Zijn boek 'Bloedmaan' werd door het lezersplatform van de VRT - Lang zullen we lezen - verkozen tot één van de 20 beste boeken van 2019. Zijn boek 'Hij noemde me Duivelskind' werd door de recensenten van THRILLZONE genomineerd voor de longlist 'Beste Nederlandstalige thriller'  voor de editie van de ThrillZone Awards 2020.

Zijn vlotte, beeldende schrijfstijl en zijn typerende onverwachte plotwendingen houden je stevig in zijn geep. Hij is dan ook een duivelse plotkunstenaar en weet als geen ander hoe hij in zijn verhalen een sfeer kan creëren waaruit je niet meer kan ontsnappen.

De typische Bollé-stijl begint met een  inleidend stukje als voorproefje van wat er te wachten staat. Geleidelijk word je meegesleurd in het leventje van de verschillende personages. Je krijgt een kijk op de feiten vanuit verschillende invalshoeken, wat heel intrigerend werkt. Onbewust ben je al bezig om de puzzelstukjes bij elkaar te brengen, maar het is verdomd moeilijk! En net zoals een puzzel, kun je niet stoppen vooraleer je het geheel ziet. Het blijft nagelbijten tot het einde en dan besef je dat je wat stukjes in de doos hebt laten liggen.
Kortom zijn boeken zijn spannende, meeslepende, en ingenieuze thrillers met telkens een verrassend plot !

www.johnnybolle.com

Johnny Bollé.jpg

Portfolio auteur

bottom of page