top of page

WORDT VERWACHT! - Judas 2.0, het nieuwe boek van Chris Bossers.In Antwerpen wordt het lichaam gevonden van een jonge vrouw waarvan sommige organen zijn geroofd. Het team van commissaris Willy Vercammen, een politieman met een bedenkelijke reputatie, wordt met het onderzoek belast. In het kader hiervan stoot Vercammen op een organisatie die met behulp van loverboys minderjarige meisjes ronselt. Die beide kwesties blijken met elkaar te maken te hebben, en ze leiden tot een ijzingwekkende ontdekking.


Chris Bossers begon met het schrijven van scenario’s voor film en TV en legde zich daarna toe op harde misdaadverhalen.

Zijn boeken zijn gebaseerd op ware feiten, maar dan met fictieve personages. Hij is afkomstig uit Antwerpen waar hij als advocaat werkt.

Judas 2.0 is zijn vijfde thriller met opnieuw een prominente rol voor de corrupte commissaris Willy Vercammen.‘De auteur heeft een vlotte pen en met tijden een giftige tong, maar ik ben volledig verkocht aan zijn schrijfstijl.’ Zoals ik eerder zei heb ik van de eerste tot de laatste bladzijde genoten van deze thriller en raad ik het iedere thrillerliefhebber aan.’ (Ingrid Poisson, Boeklovers, over ‘Beest’)


‘Bossers plaatst actie en personages andermaal in de grijze zone op de neg van misdaad en vergelding, hij deed het eerder al in Engelenlach. Zijn personages bewegen zich in de dubbelzinnige wereld waar speurders en ritselaars, oplichters en agenten, hoerenmadammen en oude juffrouwen het op akkoordjes gooien tot ieders voordeel. De slonzige, bedenkelijke commissaris Willy Vercammen buigt elk voorschrift om, om te komen tot wat hij de gepaste oplossing vindt.’ (Lukas De Vos, Knack, over ‘Beest’)11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorjaarsaanbieding Phoenix Books

Via onderstaande link kan je alle titels ontdekken die dit voorjaar verschijnen. https://flipbookpdf.net/web/site/92c8feb6ece09ebb84025d2e5036148e1df59164202403.pdf.html

コメント


bottom of page