top of page

Geen product

Image by Chris Spiegl

Maak kennis met de auteur

Rob Baetens

Auteur van : Young Adult, Jeugd

Hartje winter 1956. Doordat de bliksem insloeg op 1 meter afstand van zijn hoogzwangere moeder zag Rob het levenslicht nog voor hij geboren werd. Zijn moeder sloeg terug met een elektrisch geladen suikerboon en een zoon die vonken maakt als hij schrijft. Geboren als een Waterman zonder antivries in een ijzig strenge winter.

Als plattelandsknaap klom Rob in bomen, bouwde hij geheime kampen, wist hij alle vogels wonen, werkte hij mee op het veld. Geen kinderarbeid. Op een boerderij was er altijd iets te beleven.

Rob schrijft in zijn boeken over de groeipijnen van pubers. Geestelijk voedsel dat licht verteerbaar is en helemaal bio. Als ex-puber is hij zelf nog aan het afkicken. Zijn boeken zijn voor jongeren van 10 tot 110.

Het leven sloeg hard toe, maar Rob sloeg genadeloos terug door een onverbeterlijke optimist te worden. In zijn jeugd had Rob werkelijk alles. Alles om ongelukkig te zijn, maar vandaag huppelt hij door het leven als een veertje. Met overgewicht.

Hij maakte van zijn hobby zijn werk. Als kind al speelde hij graag schooltje. In zijn volwassen leven speelde hij ook nog eens 40 jaar schooltje. Tussen de jongeren vond hij de inspiratie voor boeiende verhalen. Zo begon het schrijven. Tot op heden is ook dat nooit meer over gegaan…

Als actieve senior is Rob nog steeds erg geboeid door jongeren. Soms letterlijk, met de handen op de rug aan een totempaal of aan een dikke boom in het bos.

Rob is stinkend: rijk aan verbeelding, fantasie en het mooiste van al: onbelang-RIJK!

Voor wie alles wil weten: Rob schrijft ’s nachts. rob.baetens@skynet.be www.robbaetens.be

 

We kijken uit naar het nieuwe boek van Rob!

‘Zwanger van verlangen’ wordt verwacht in de zomer van 2021.

Dillan en Caitlín zijn in hun eerste leven onafscheidelijk. Hun zielen zijn met elkaar verweven… Ze raken op onverklaarbare wijze elkaars spoor bijster. Ergens in de Schotse Highlands hangt een flinterdun gordijn van mysterie.

Het wordt een zoektocht naar een eeuwige liefde over de grenzen van de dood heen.

Genre: Young Adult

Rob%2520Baetens_edited_edited.jpg

Portfolio auteur

bottom of page