top of page

Geen product

Image by Chris Spiegl

Maak kennis met de auteur

Steffi Putseys

Auteur van : Spirituele Roman

Mijn naam is Steffi Putseys, op moment van schrijven 28 jaar. Mijn leven lang al word ik aangetrokken door de wijsheid van de natuur, moeder aarde en dieren. De thema's bewustzijn en spiritualiteit hebben dankzij mijn ouders al van kinds af aan een rol gespeeld in mijn leven. Eerst op een onbewuste manier, echter de laatste jaren ben ik dit ontwakingsproces steeds gerichter gaan verruimen. Mijn pubertijd was niet evident, dat was een periode van vluchten voor mezelf en de realiteit. Op mijn 19 jaar werd ik mama van een prachtige dochter, het moederschap heeft mijn innerlijke reis een stevig duwtje in de rug gegeven. Vanaf toen ging ik stilaan mijn eigen ontwakende reis aan. Sinds dat moment stond bewustwording, vergeving, doorvoelen, acceptatie, loslaten, heling, (zelf)liefde, energiewerk en transformatie centraal. Bij elke keuze die ik maakte kwam ik dichter bij wie ik in essentie ben, dat ging zeker niet altijd van een leien dakje maar het heeft me zoveel moois opgeleverd.

De sleutels die ik heb ontdekt om jezelf te bevrijden van overtuigingen, patronen, mechanismen en dergelijke deel ik op een fictieve manier in mijn boek. Rond mijn twintigste startte ik een driejarige opleiding in de sociale sector om mensen te kunnen begeleiden. Nadien volgde ik een tweejarige coach opleiding en een mindfulness opleiding. Vlak erna volgde ik een ervaringsgerichte training universeel sjamanisme en mocht ik reiki/ seichem inwijdingen ontvangen. Momenteel volg ik de driejarige training 'Pampamesayok', wat uit het inca sjamanisme komt, daar leren we 'hoeder van de aarde' zijn.

Uiteindelijk zit al die kennis in iedereen, het is een kwestie van her-inneren wie we zijn en altijd waren. Het is het pad van thuiskomen, bij jezelf, de aarde en het universum.

Juist dat voelt als mijn missie hier op aarde, mensen opnieuw in verbinding brengen met wie ze in essentie zijn, met die Goddelijke bron in zichzelf.

Sinds 2020 ben ik trotse bezielster van Soulconnection. Daar tracht ik sjamanisme, coaching, lichaamswerk en energiewerk met elkaar te verweven en met veel liefde door te geven aan andere mensen.

Meer info: www.soulconnection.be

 

De ontwakende reis wordt verwacht in juni 2022.

Laat je meeslepen in dit verhaal en je wordt op een zachte manier uitgedaagd in je eigen denkproces, patronen en levensvisie. Sam neemt je mee door de seizoenen, cyclussen en haar innerlijke transformatieproces. De schrijfster schijnt haar licht op spiritualiteit op individueel en collectief niveau.

Durf jij je over te geven aan de ontwakende reis in jezelf?

Steffi_edited.jpg

Portfolio auteur

bottom of page