top of page

Geen product

Image by Chris Spiegl

Maak kennis met de auteur

Erik Persoons

Auteur van : Thrillers, 

Erik Persoons (1965) houdt van uitdagingen. Enkel gekneed door een onvoorwaardelijke passie voor schrijven en theater, durft hij het aan om al eens buiten de lijntjes te kleuren.

Zoals hij bij het schrijven van theater- en toneelstukken het niet altijd even nauw neemt met de regels van de kunst, volgen de spannende romans Kaakslag en Nevelhel die van zijn hand komen ook niet de stroming die de meeste verhalen in dit genre volgen. De typische ingrediënten voor een thriller zijn minder dominant aanwezig maar worden vervangen door een onderhuidse spanning, een groeien naar een climax terwijl de personages uit zijn boeken herkenbare, levendige personen zijn met hun gaven en gebreken.

 

Erik is ook de geestelijk vader van 'het schrijfexperiment' een uniek project waarbij meer dan 100 jongeren samenwerken om een spannende jeugdroman te schrijven. Samen met hen creëert hij een verhaal dat enkel kon ontstaan door de fantasie, de verbeeldingskracht en de passie voor het schrijven. Dit resulteerde al in vier prachtige, spannende jeugdromans Attractopia, Refugia, Pericula en Furta.

Vanaf september 2021 gaat Erik weer op zoek naar jonge schrijvers die willen meewerken aan een vijfde opgave. Ondertussen blijft hij openstaan voor nieuwe uitdagingen, want stilzitten is geen optie.

Erik%20Persoons_edited.jpg

Portfolio auteur

bottom of page