top of page

Op zondag 28 april is het Internationale Superheldendag!

Samen met auteur Nico De Braeckeleer ontdekken we 'Het supercoole, Supergrappige Superheldenboek'. Trek je cape en masker aan en kom op zondag 28 april naar de Bib in Temse!

 

Superhelden zijn hot! Je vindt ze overal: op televisie, online, in films, in comics,en natuurlijk ook in dit Supercoole, Supergrappige, Superheldenboek!


Dit superspannende boek bevat 10 superheldenverhalen met allerhande soorten superhelden. 


Sommige superhelden zijn oppermachtig, anderen moeten hun krachten nog ontdekken en zijn specialer dan ze zelf beseffen. Er zijn er die goed kunnen rekenen of net niet. Je hebt ook superhelden die eruitzien als nijlpaarden of zich kunnen veranderen in elk dier. Er zijn er die papieren voorwerpen tot leven kunnen laten komen, geesten kunnen zien of door de tijd kunnen reizen. Sommige superhelden komen zelfs op televisie. Maar één voor één beleven alle superhelden supercoole, superspannende, supergrappige verhalen.


Wat Het Superheldenboek echter uniek maakt, is dat we €2,5 per verkocht boek schenken aan Cliniclowns, een organisatie die speciaal opgeleide clowns inzet om zieke kinderen in ziekenhuizen op te vrolijken.


Wil jij ook een Superheld zijn? Kom dan zeker langs in de bib!

 

 

> Zeker zijn van een plaatsje? Inschrijven via bibliotheek@temse.be

Bib Temse, Oeverstraat 15, 9140 Temse

 5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorjaarsaanbieding Phoenix Books

Via onderstaande link kan je alle titels ontdekken die dit voorjaar verschijnen. https://flipbookpdf.net/web/site/92c8feb6ece09ebb84025d2e5036148e1df59164202403.pdf.html

Comments


bottom of page