top of page

SNEAK PEEK: deze boeken worden in maart verwacht

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2021

Er is niets leuker als uitgever dan dat je al ver van tevoren weet welke toffe boeken er allemaal gaan verschijnen! En wij delen deze graag met jullie, want onze eerste uitgaven zijn een feit.
Muurziek

Young Adult
Verschijnt maart 2021

November 1989. Berlijn is verdeeld en staat symbool voor de politieke spanningen in heel Oost-Europa. Wanneer een persconferentie van Schabowski het volk onverwacht in beweging brengt, leidt dat tot de val van de Berlijnse Muur. Journalist Jef kan zijn geluk niet op, hij zit immers aan de bron van wat de komende dagen en weken de kranteninhoud zal bepalen. Met zijn fototoestel rond zijn nek, trekt Jef de stad en het feestgedruis in. Daar ontmoet hij Hannah. Zij wil hem een verhaal vertellen dat ze absoluut wereldkundig wil maken…
 
Een spannende, historische young adult roman die je meevoert naar het grauwe Oost-Berlijn ten tijde van de Koude Oorlog, waar de burgers gebukt gingen onder de dreiging van het communistische regime en constant op hun tellen moesten passen


The Nerd Academy
 
Jeugd, 12+
Verschijnt maart 2021
 
Kathinka Bicho is slim. Té slim, wordt wel eens gezegd. Op haar zevende had ze al meer opgeslagen in haar hersenen dan haar oudste broer Kevin, die op dat moment negentien was. Op school verveelt ze zich dan ook steendood.
Maar dan krijgt Kathinka een brief in de bus. Haar Win For Life. Een toelating tot ‘The Nerd Academy’. De school voor de allerslimsten. Kathinka springt een gat in de lucht.
Maar wat doet ze met Einstein, haar geliefde kat? Moet ze die nu alleen thuis achterlaten?
Aan ‘The Nerd Academy’ ontdekt ze al snel dat iedere school zo haar geheimpjes heeft. Wie is #prisjepret? Waarom maakt Jeanne Paysan haar het leven zo moeilijk? En wat staat er precies in het ‘Boek der Schande’?
108 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page