top of page

Voordeelpakket Zeven Zotgevallen

Ben je op zoek naar een superleuk cadeau?


Ontdek het voordeelpakket van de Zeven Zotgevallen van Bieke Vanlaeken: vier boeken met heerlijke voorleesverhaaltjes voor alle seizoenen en twee wenskaartjes met bijhorende enveloppes.

Dit pakket wordt enkel aangeboden via www.phoenixbooks.be

Zeven Zotgevallen is gewoon te zot voor woorden!

Soms wat gek, soms vol emoties, maar altijd vrolijk. Leuk, spannend en educatief.

Spelen met woorden en zinnen, dansend een seizoen inspringen … Zeven Zotgevallen van Bieke Vanlaeken is een gezellige reeks voorleesverhaaltjes die je meeneemt door alle seizoenen.

Elk boekje bestaat uit zeven heel diverse, fantasievolle verhaaltjes op rijm. Bieke Vanlaeken stopt allerlei woordgrapjes en woordspelingen in de verhaaltjes, wat het ook voor de voorlezer heel leuk maakt om dit boek te lezen. Het laat kinderen nadenken en hun creativiteit ontwikkelen. Bieke heeft een heerlijke, rijke fantasie die tot de verbeelding van kinderen spreekt. Met dichterlijke pen verwoordt de auteur de avonturen van de diverse personages. Bieke gebruikt herkenbare personages die voetstapjes zetten in de fantasiewereld van de kinderen, maar je maakt ook kennis met nieuwe, bijzondere personages die je hoofd helemaal op hol doen slaan. Op een speelse manier weet de auteur verhalen te verweven met boodschappen en steuntjes in de rug.

De kleurrijke, lieve illustraties van Kim Braekevelt zijn een streling voor het oog en zijn ondersteunend voor de kinderen tijdens het voorlezen. Het zijn prachtige expressieve tekeningen die de verhalen tot leven brengen.

Alleen of samen lezen?

Het leuke aan deze reeks is het feit dat al iets gevorderde lezertjes vanaf 9 jaar er zelf mee aan de slag kunnen. De korte zinnen helpen hen op weg. En voor de jongere lezers, lees je gewoon gezellig luidop voor.

Zeven Zotgevallen is ook zeer geschikt voor het onderwijs.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorjaarsaanbieding Phoenix Books

Via onderstaande link kan je alle titels ontdekken die dit voorjaar verschijnen. https://flipbookpdf.net/web/site/92c8feb6ece09ebb84025d2e5036148e1df59164202403.pdf.html

Comments


bottom of page