top of page

Welkom, Sterre Carron, bij Phoenix Books!

Fantastisch nieuws om 2023 te starten! Thrillerschrijfster, Sterre Carron, komt het team van Phoenix Books versterken. Welkom, Sterre!


Sterre Carron is afkomstig uit Antwerpen. Ze studeerde verloskunde en tropische geneeskunde. Sinds haar veertigste ging haar interesse uit naar forensische en ayurvedische wetenschappen. Hobby's: met de hond wandelen, fietsen, koken, lezen, op restaurant gaan, mijmeren en gezellig keuvelen met vrienden. Omdat ze op latere leeftijd vaststelde dat ze graag rechercheur wilde zijn maar er te oud voor was, creëerde ze een fictief speurdersteam en begon met schrijven. In 2013 debuteerde Sterre met ‘Mara’. Intussen zijn er 19 boeken van haar hand verschenen en nummer 20 wordt in het voorjaar van 2023 verwacht bij Phoenix Books.


Alle delen van de reeks ‘Rani Diaz-thrillers’ worden overgedragen en zijn verkrijgbaar via Phoenix Books. Te koop in de (online) boekhandel en via www.phoenixbooks.be (de webshop wordt momenteel bijgewerkt). Tekorten in de voorraad worden zo snel mogelijk aangevuld. ‘Zonder genade’ verscheen in september bij Witsand Uitgevers en krijgt nu een herdruk in een nieuw jasje. Het boek zal voor 15 januari beschikbaar zijn. Meer info volgt!


Wil je Sterre beter leren kennen en de ontwikkeling van haar boeken volgen? Word dan lid van de Facebookpagina “Sterre Carrons Rani Diaz thrillers”.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorjaarsaanbieding Phoenix Books

Via onderstaande link kan je alle titels ontdekken die dit voorjaar verschijnen. https://flipbookpdf.net/web/site/92c8feb6ece09ebb84025d2e5036148e1df59164202403.pdf.html

댓글


bottom of page