top of page

Geen product

Image by Chris Spiegl

Maak kennis met de auteur

Sterre Carron

Auteur van : Rani Diaz-thrillers

Sterre Carron is afkomstig uit Antwerpen. Ze studeerde verloskunde en tropische geneeskunde. Sinds haar veertigste ging haar interesse uit naar forensische en ayurvedische wetenschappen.

Hobby's: met de hond wandelen, fietsen, koken, lezen, op restaurant gaan, mijmeren en gezellig keuvelen met vrienden. Omdat ze op latere leeftijd vaststelde dat ze graag rechercheur wilde zijn maar er te oud voor was, creëerde ze een fictief speurdersteam en begon met schrijven. In 2013 debuteerde ze met Mara. Intussen zijn er 19 boeken van haar hand verschenen en nummer 20 wordt in het voorjaar van 2023 verwacht.

 

Sterre Carron behoort tot de top van de Nederlandstalige thrillerschrijfsters. Haar boeken worden op internetfora telkens met het hoogste aantal sterren beoordeeld. Dat heeft alles te maken met de wendingen in haar onvoorspelbare plots. Hoofdinspecteur Rani Diaz combineert haar baan met een druk en chaotisch privéleven. Als lezer ben je volop betrokken bij haar privéleven en bij haar pogingen om in iedere nieuwe zaak de puzzel te leggen en de misdaden op te lossen. Telkens weer duiken daarbij nieuwe sporen op. Aan Rani en de lezer om het aantal verdachten te reduceren en de schuldigen aan te wijzen.

 

Wil je Sterre beter leren kennen en de ontwikkeling van haar boeken volgen? Word dan lid van de Facebookpagina “Sterre Carrons Rani Diaz thrillers”.  

Sterre2.jpg

Portfolio auteur

bottom of page